Pretraživanje nekretnina

30 Stanovi
20 Kuće
7 Zemljišta
Nalazite se ovdje : Naslovnica arrow zemljiste arrow Podgora arrow Zemljište za gradnju hotela

Zemljište za gradnju hotela

1985 m2
730.48 € / m2
1.450.000,00 €
Prodaje se građevinsko zemljište u prvom redu uz more na kojemu se može po usvojenoj važećoj prostorno-planskoj dokumentaciji izgraditi hotel sa 4* ili 5* od ukupno 4.367,00 m2 bruto-razvijene površine zatvorenog prostora, a balkoni i otvorene komunikacije su još dodatni kvadrati ( cca 820,00 m2) koji ne ulaze u Kig i Kis. Idejni projekt te 3D vizualizacija predstavljaju stvarnu mogućnost gradnje na predmetnom zemljištu, a koje je izrađeno od strane renomiranog arhitekta.
 
Koeficijent izgrađenosti (Kig) je povećan sa 0.40 na 0,44%, dok je Koeficjent iskorištenosti (Kis) je 2,10. Moguće je graditi hotel katnosti Po+S+P+3 kata, dopušta se izgradnja dvije podrumske etaže. Visina građevine do 16,0 m ( kaskadna gradnja). Građevinska parcela ima pješački i kolni pristup preko postojećeg asfaltiranog puta, priključena je na komunalnu infrastrukturu, (postoji priključak na elektro mrežu s brojilom), uz parcelu ima postojeća kanalizacijska mreža naselja i vodovod.
 
Postoji mogućnost kupnje dodatnih 1980 m2 zemljišta odmah uz ovu parcelu u istoj zoni!
 
Za sve ostale informacije obratite nam se u naš ured!

Karakteristike nekretnine

REF z152
Area 1985 m2
Price 1.450.000,00 €
Typ Građevinsko
Namjena zemljišta Hotelsko-turistička
Distance from the sea 0

Pošaljite upit

Suglasan sam da se moji osobni podaci pohrane i koriste isključivo za obradu mog upita, te da se s njima postupa u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka i potvrđujem da sam pročitao Politiku privatnosti koja se koristi na ovoj web stranici.

Ova stranica koristi kolačiće

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića.

Slažem se