Pretraživanje nekretnina

68 Stanovi
36 Kuće
4 Zemljišta
Nalazite se ovdje : Naslovnica arrow Kuće prodaja arrow Makarska arrow Kameno imanje na prodaju

Kameno imanje na prodaju

880.000,00 €

Zadovoljstvo nam je predstaviti vam ovo ekskluzivno kameno imanje na prodaju s otvorenim pogledom na more. Površina parcele je cca 1400m2 s tri potpuno renovirane kamene kuće i dvije zidine. Imanje se nalazi na Makarskoj Rivijeri i udaljeno je od mora 2km. Parcela je potpuno ograđena suhozidom tako da nudi potpunu privatnost. Svi detalji na parceli su brižno odrađeni. Na središnjem dijelu je smješten bazen s terasama za sunčanje. voda,struja,parking.  Ova nekretnina nudi budućem kupcu brojne mogućnosti, od bavljenja ekskluzivnim turizmom, vlastitog mirnog kutka, do mogućnosti otvaranja elitnog restorana. Veličina parcele nudi i brojne mogućnosti za dodatne sadržaje.

Vlasništvo uredno. Više informacija dajemo isključivo u našem uredu.

Karakteristike nekretnine

REF k144
Tip objekta Stara kamena kuća
Cijena 880.000,00 €
Stambena površina 200 m2
Plot 1400 m2
Udaljenost od mora 2000m
Parking
Odmah useljivo CHECK
Uporabna dozvola CHECK
Vlasnički list CHECK
Pogled na more CHECK
Klimatizirano CHECK
Internet priključak CHECK
Namješteno CHECK
Kamin CHECK
Vrt CHECK

Pošaljite upit

Suglasan sam da se moji osobni podaci pohrane i koriste isključivo za obradu mog upita, te da se s njima postupa u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka i potvrđujem da sam pročitao Politiku privatnosti koja se koristi na ovoj web stranici.

Ova stranica koristi kolačiće

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića.

Slažem se