Pretraživanje nekretnina

70 Stanovi
37 Kuće
4 Zemljišta
Nalazite se ovdje : Naslovnica arrow Prodaja stanova arrow Prodaja apartmana prvi red do mora

Prodaja apartmana prvi red do mora

2.500,00 €

Primamo predbilježbe za apartmane prvi red do mora u malom ribarskom mjestu na Makarskoj Rivijeri. Površine stanova koje su u prometu su: 30,36 m2, 39,54 m2, 44,85 m2, 45,54 m2, 51,41 m2, 55,03 m2 i 61,44 m2 raspoređene od prizemlja do četvrtog kata. Mogućnost spajanja dva stana kako bi se dobio komforan veći stan! Svi stanovi će imati pogled na more.  Izgradnja će poštivati najviše standarde gradnje te će se koristiti samo vrhunska oprema, staklene balkonske ograde, vrhunske toplinske, hidro i zvučne izolacije, stubišta s izolacijom od kamene vune debljine 3 cm, vanjska fasada će biti obložena sa kamenom vunom debljine 8 cm, ograde od nehrđajućeg čelika itd. Prozori i balkonska vrata imaju termo izolacijsko staklo. Unutrašnja sobna vrata ekstra kvalitete, dok su glavna ulazna vrata kvalitetna protuprovalna vrata. Kupaonice će biti opremljene podnim grijanjem, visokokvalitetnim pločicama i modernim tuševima s prekrasnim jednostavnim staklenim vratima. Cijene apartmana su 2500€ za 1m2. Cijena parking mjesta 5000€. Mogućnost kupnje ostave 1000€ za 1m2.

Za plaćanje u izgradnji investitor odobrava popust, a plaćanje u izgradnji podrazumijeva plaćanje na način:

  • kod Predugovora o kupoprodaji kaparu cca 10%,
  • po završetku grubih građevinskih radova cca 50%,
  • po završetku vanjskih radova na zgradi (završetak fasade) 25%,
  • preostalih 15% po etažiranju zgrade kod sklapanja Ugovora o kupoprodaji.

Karakteristike nekretnine

REF S222
Tip stana Jednosobni stanovi
Cijena 2.500,00 €
Udaljenost od mora 40m
Godina izgradnje 2019
Parking CHECK
Prvi red do mora CHECK
Uporabna dozvola CHECK
Vlasnički list CHECK
Novogradnja CHECK
Pogled na more CHECK
Ispod magistrale CHECK
Klimatizirano CHECK
Internet priključak CHECK
TV-SAT CHECK
Nenamješteno CHECK

Pošaljite upit

Suglasan sam da se moji osobni podaci pohrane i koriste isključivo za obradu mog upita, te da se s njima postupa u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka i potvrđujem da sam pročitao Politiku privatnosti koja se koristi na ovoj web stranici.

Ova stranica koristi kolačiće

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića.

Slažem se