Pretraživanje nekretnina

44 Stanovi
21 Kuće
7 Zemljišta
Nalazite se ovdje : Naslovnica arrow Kuće prodaja arrow Makarska arrow Luksuzna vila s pogledom na more

Luksuzna vila s pogledom na more

1.000.000,00 €

Drugačija, posebna, neuobičajena!!!

Makarska, prodaje se prekrasna vila s visećim bazenom. Sagrađena je na parceli od 410m2  u modernom stilu te je smještena na tihom mjestu predio Veliko Brdo iznad Makarske. Vila je moderno dizajnirana i luksuzno namještena. Stambena površina vile iznosi 330m2 te se sastoji od prizemlja, prvog, drugog i trećeg kata. Da bi sačuvao privatnost i pogled, vlasnik je prizemlje i prvi kat osmislio kao spavaću zonu, a druga dva kata kao društvenu zonu. U prizemlju i na prvom katu su smještene su tri prostrane spavaće sobe s kupaonama, pomoćna prostorija, podstanica bazena. Na drugom je katu  smještena velika terasa sa sunčalištem, WC te ljetna kuhinja iz koje se direktno izlazi u "lebdeći" bazen. Na zadnjoj etaži su se smjestili komforan dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica s predivnim pogledom na Biokovo i grad Makarsku. Kuća je povezana unutarnjim stubištem. Ostavljena je mogućnost za ugradnju lifta. Bazen je u djelomično natkriven te pruža fascinantan osjećaj lebdenja. Dio bazena je u naravi jacuzzi. Malim zanimljivim rješenjima ostvaren je spoj modernog dizajna i tradicije, prezentirane kroz opet moderne retro teraco pločice. Posebnost ove vile je mnoštvo otvora i otvoren pogled na more i otoke kao i na planinu Biokovo. Kuća je potpuno nove. Prodaje se kompletno namještena. 

Lokaciju nekretnine ne dajemo putem emaila, telefona i sl. Obilazak nekretnine moguć je isključivo uz potpis Ugovora o posredovanju, u svrhu zaštite imovine vlasnika od posjeta neregistriranih osoba, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.

Agencijska provizija za kupca iznosi 2,5% od postignute cijene!
U agencijsku proviziju su uključeni svi troškovi:

  • troškovi javnog bilježnika,
  • troškovi izrade predugovora i glavnog ugovora preko našeg odvjetnika,
  • troškovi stjecanja suglasnosti za kupovinu nekretnine od strane Ministarstva pravosuđa (za državljane koje nisu unutar EU)
  • troškovi uknjižbe (sud i katastar),
  • prebačaj svih tekućih obaveza (voda, struja, odvoz otpada, održavanje) sa imena prodavatelja na ime kupca.
  • ukoliko nemate OIB (porezni broj u Hrvatskoj), posredujemo pri izradi u poreznoj upravi Makarska.
Provizija se plaća po ishodovanju vlasničkog lista na ime kupca!

 

Karakteristike nekretnine

REF K201
Tip objekta Samostojeća kuća
Cijena 1.000.000,00 €
Stambena površina 330 m2
Plot 410 m2
Broj etaža 4
Broj spavaćih soba 3
Broj kupaonica 4
Udaljenost od mora 1500m
Razred energetske učinkovitosti A+
Godina izgradnje 2021
Parking CHECK
Odmah useljivo CHECK
Uporabna dozvola CHECK
Vlasnički list CHECK
Novogradnja CHECK
Pogled na more CHECK
Klimatizirano CHECK
Internet priključak CHECK
Namješteno CHECK
Vrt CHECK

Pošaljite upit

Suglasan sam da se moji osobni podaci pohrane i koriste isključivo za obradu mog upita, te da se s njima postupa u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka i potvrđujem da sam pročitao Politiku privatnosti koja se koristi na ovoj web stranici.

Ova stranica koristi kolačiće

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića.

Slažem se