Pretraživanje nekretnina

56 Stanovi
23 Kuće
5 Zemljišta
Nalazite se ovdje : Naslovnica arrow Kuće prodaja arrow Baška Voda arrow Baška Voda apartmanska vila blizu mora

Baška Voda apartmanska vila blizu mora

1.690.000,00 €

Prodaje su luksuzna kamena vila u samom centru Baške Vode, samo 60m od mora. Bruto površina vile je 442m2 a netto površina je 341m2. Površina parcele je 340m2.  Visina objekta je prizemlje i tri etaže. Objekat je poslovno stambene namjene sa 2 etaže stambene ( Prizemlje i 1. kat) i 2 etaže smještajne namjene ( 2. i 3 kat).  Fasadni plašt je izveden kao ventilirana fasada, rađena od kamenih ploča. Termoizolacija fasade je poliuretanska pjena, izvedena prskanjem, tako da je obezbjeđeno maksimalno termičko i hidro zaptivanje. Unutrašnji zidovi objekta su izrađeni od opečnih blokova te djelimično od gipskartonskih ploča. Pod stubišta objekta je finalno obrađen u kamenu, dok su sve površine apartmanskih jedinica obrađene u visokokvalitetnoj keramici.Zidovi i plafoni su bojeni poludisperzivnim bojama bijele boje, a dio zidova je bojen u različitim koloritima koji proizilaze iz kolorita tapeta u dnevnim sobama. Apartmani su sastavljeni od ulaza, dnevnog dijela, dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, te kupatila. Na ulazu u apartmane dio zidova je obrađen u oblogama, oplemenjeni iveral, u drvenom dekoru. U istoj ravni su ugrađeni plakari za odlaganje garderobe i obuće. Kuhinjski elementi su u istom dekoru, koje se nastavljaju oblogama istog dekora, tako da čine jedinstven enterijerski element u obliku slova L, koji je platno boravišnog prostora. Enterijer spavaćih soba prati dizajnersku nit ulaznog djela i kuhinje te su i ovdje elementi plakara i TV obloge izrađeni od istih materijala. Kupatila su obrađena u keramičkim pločicama u dekoru kamena. Pultovi i police takođe prate osnovnu nit enterijera. Tuš kabina je u nivou poda, obrađena u istoj podnoj keramici,  time je olakšana upotreba i za starije osobe. Osnovna rasvjeta je LED bijela, dok su u dnevnoj i spavaćoj sobi ugrađene LED svjetiljke kojima se može regulirati boja i intentezitet. U objektu su ugrađeni sistemi satelitske, analogne i digitalne televizije, telefona, te kablovske i WiFi mrežne komunikacije. Svi apartmani su opremljeni klima jedinicama, za grijanje i hlađenje, što obezbjeđuje kvalitetno korištenje prostora tokom cijele godine. Sistem zagrijavanja sanitarne tople vode je preko izmjenjivača toplote koji koristi energiju od klima jedinica.

 

Površine etaža:

 Prizemlje: 102,62m2

 1. Kat: 80,14m2

 2. Kat: 80,14m2

 3. Kat 78,86m2 

Baška Voda gradić u srcu Dalmacije, nekadašnje mjesto ribara , težaka i trgovaca s vremenom je postalo jedno od najatraktivnijih mjesta za odmor u Dalmaciji. Kristalno more koje se gotovo u jednoj točki spaja s crnogoričnim pojasom daje ovome  mjestu jednu notu posebnosti.Baška Voda,biser Makarske Rivijere mjesto dobre zabave gdje svatko može naći nešto za sebe,velika pažnja je posvećena uređenju i čistoći ,to je razlog da je zadnjih nekoliko godina je dobitnik Plavog cvijeta,najznačajnije nagrade za turizam u Hrvatskoj.

 

 

Karakteristike nekretnine

REF K194
Tip objekta Apartmanska kuća
Cijena 1.690.000,00 €
Stambena površina 341 m2
Plot 340 m2
Broj etaža 4
Broj spavaćih soba 9
Broj kupaonica 9
Udaljenost od mora 60m
Razred energetske učinkovitosti A
Godina izgradnje 2018
Parking CHECK
Odmah useljivo CHECK
Uporabna dozvola CHECK
Vlasnički list CHECK
Novogradnja CHECK
Ispod magistrale CHECK
Klimatizirano CHECK
Internet priključak CHECK
Namješteno CHECK
Vrt CHECK

Pošaljite upit

Suglasan sam da se moji osobni podaci pohrane i koriste isključivo za obradu mog upita, te da se s njima postupa u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka i potvrđujem da sam pročitao Politiku privatnosti koja se koristi na ovoj web stranici.

Ova stranica koristi kolačiće

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića.

Slažem se