Engleski    Hrvatski

Ispis
Cijena na upit

Nov stan u centru Makarske

Prodajemo novi  dvosobni stan 61,39 m2 na vrlo atraktivnoj lokaciji u samom centru Makarske,  na lokaciji  koji se nalazi samo 200 metara od glavnog trga i 250m od rive,  Stan je u potpunosti jugoistočno orijentiran i ima pogled na more. Zgrada se gradi po visokim standardima sa vrhunskim termo, hidro izvučnim izolacijama. Fasada zgrade radi se sa toplinskom izolacijom od kamene vune debljine 8cm. U stubištima će biti brački kamen i pocinčana ograda. Stanovi će biti visokokvalitetno opremljeni.Vanjska stolarija je od visokokvalitetnih PVC profila sa termoizolacijskim staklima. Ulazna vrata u stanove  „Blindo“ protupožarna, a unutarnja vrata su furnirana, bijele boje. U kupaonama će biti podno grijanje, visoko kvalitetna keramika i sanitarije.  Ograde na balkonima će biti kovane i pocinčane. Sve prostorije u stanovima će biti sa indirektnom rasvjetom i ugrađenim led rasvjetnim tijelima. Sve sobe u stanovima biti će klimatizirane.Po jedan zid ili komad zida u dnevnim boravcima biti će dekorativno obložen bračkim kamenom. Stan je na firmi i kupac ne plaća porez na kupnju nekretnine. 

Slobodni su stanovi na 4 i trećem katu. Cijene stanova se kreću po etažama. 3 kat 2500€ po m2 a 4 kat 2600€ po m2. Na uplatu od 80% odobrava se popust. 

Parking mjesto vanjsko 5000€, garažno mjesto 10 000€. Za sve upite obratote se u naš ured.

Uporabna dozvolaYes
BalkonYes
GaražaYes
Kat:4
Kupaonice:1
Spavaće sobe:2
Površina:61 m2
Nov stan u centru MakarskeNov stan u centru MakarskeNov stan u centru MakarskeNov stan u centru MakarskeNov stan u centru MakarskeNov stan u centru MakarskeNov stan u centru MakarskeNov stan u centru MakarskeNov stan u centru MakarskeNov stan u centru MakarskeNov stan u centru MakarskeNov stan u centru MakarskeNov stan u centru Makarske
Pošaljite upit

Kontakt

Makarska Nekretnine

Ante Starčevića 23 

21300 Makarska

Croatia

Phone: +385 21 678 140

Fax: +385 21 678 140

Mobile: +385 994204200

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Tko je online

Imamo 72 gostiju i nema članova online

Ova stranica koristi "kolačiće". Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na "Slažem se".

Slažem se