Engleski    Hrvatski

Makarska Nekretnine

Makarska nekretnineAgencija za nekretnine Makarska Nekretnine d.o.o Makarska agencija za prodaju nekretnina na području grada Makarske i Makarske Rivijere. U našoj ponudi su: apartmani, stanovi, kuće,vile,hoteli,građevinska zemljišta i poslovni prostori na prodaju. Naši agenti pomoći će Vam da pronađete i kupite nekretninu koja će poboljšati kvalitetu Vašeg života. Agencija za nekretnine "Makarska Nekretnine" jamči Vam diskreciju i pruža svu potrebnu, brzu i profesionalnu, pravnu pomoć. Ako kupujete stan ili vas zanima kuća, građevinsko zemljište, garaža ili poslovni prostor – na pravom ste mjestu. Registrirani smo za više djelatnosti, a osnovna djelatnost koju agencija obavlja je usluga posredovanja pri kupoprodaji nekretnina.Posebno obraćamo pažnju na ispravnost i valjanost svih dokumenata predmetne nekretnine koji se kod nas mogu u svakom trenutku dobiti na uvid.
Agencija Makarska Nekretnine surađuje  s arhitektonskim, geodetskim, građevinskim stručnjacima i odvjetničkim kancelarijama, te na taj način nudimo kompletnu uslugu.
Sa kupcima i prodavateljima sklapamo Ugovor o posredovanju kojim su regulirana sva prava i obveze obiju strana.
 
 
Zašto kupiti nekretninu u Makarskoj?
 
MakarskaNekretnine u Makarskoj sve su interesantnije stranim kupcima. Strani klijenti se odlučuju za  ovu regiju jer je to jedna od top destinacija u Europi. Kristalno čisto more,kilometarske šljunčane plaže sa prirodnim hladom dalmatinskog bora,bogata kulturna baština,bogat kulturni program,ljubazni domaćini i povoljna klima su samo jedan od razloga za kupnju.
Vrlo popularne nekretnine na prodaju su luksuzni apartmani uz more,građevinska zemljišta iznad grada sa prekrasnim pogledom na more i otoke, kamene vile na području cijele Makarske Rivijere,kuće i vile prvi red uz more,apartmani u novogradnji,kao i vile iznad grada, moderne arhitekture i dizajna sa bazenima.
 
Agencija Makarska nekretnine vaš pouzdani partner.
 

Kontakt

Makarska Nekretnine

Ante Starčevića 23 

21300 Makarska

Croatia

Phone: +385 21 678 140

Fax: +385 21 678 140

Mobile: +385 994204200

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Tko je online

Imamo 69 gostiju i nema članova online

Makarskanekretnineagencija.com poštuje vašu privatnost. Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, poboljšanje korisničkog doživljaja, osiguravanje integracije s društvenim mrežama itd. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i osobne podatke.

Slažem se