Engleski    Hrvatski

Ispis
Cijena na upit

Prodaja luksuznih vila sa bazenom Makarska Rivijera

Prodaja luksuznih vila sa unutanjim i vanjskim bazenom  Makarska Rivijera.

U našoj ponudi nekretna imamo velikih broj vila na prodaju sa unutarnjim i vanjskim bazenima, koje nisu na javnom marketu. Raspon cijena od 400 000- 2 500 000€. Vile su kategorizirane od 3-5 zvjezdica. 

Ukolko zelite imati svoju vilu sa bazenom na Makarskoj Rivijeri obratite se u naš ured gdje ćemo vam prezentirati  ponudu.

Uporabna dozvolaYes
NamještenoYes
BalkonYes
GaražaYes
ParkingYes
Prodaja luksuznih vila sa bazenom Makarska RivijeraProdaja luksuznih vila sa bazenom Makarska RivijeraProdaja luksuznih vila sa bazenom Makarska RivijeraProdaja luksuznih vila sa bazenom Makarska RivijeraProdaja luksuznih vila sa bazenom Makarska RivijeraProdaja luksuznih vila sa bazenom Makarska RivijeraProdaja luksuznih vila sa bazenom Makarska RivijeraProdaja luksuznih vila sa bazenom Makarska RivijeraProdaja luksuznih vila sa bazenom Makarska RivijeraProdaja luksuznih vila sa bazenom Makarska RivijeraProdaja luksuznih vila sa bazenom Makarska RivijeraProdaja luksuznih vila sa bazenom Makarska RivijeraProdaja luksuznih vila sa bazenom Makarska RivijeraProdaja luksuznih vila sa bazenom Makarska RivijeraProdaja luksuznih vila sa bazenom Makarska RivijeraProdaja luksuznih vila sa bazenom Makarska Rivijera
Pošaljite upit

Kontakt

Makarska Nekretnine

Ante Starčevića 23 

21300 Makarska

Croatia

Phone: +385 21 678 140

Fax: +385 21 678 140

Mobile: +385 994204200

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Tko je online

Imamo 76 gostiju i nema članova online

Makarskanekretnineagencija.com poštuje vašu privatnost. Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, poboljšanje korisničkog doživljaja, osiguravanje integracije s društvenim mrežama itd. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i osobne podatke.

Slažem se